fredag 29 augusti 2014

Post från TRIMTEX!

Tjenare alla!
Idag kände jag mig som ett barn på julafton när jag fick åka och hämta mitt paket från Trimtex! TACK!!!
Oskar om du läser detta och fortfarande inte har fått nån fisk på kroken kan jag trösta dig med att ett paket väntar på dej med!! Eventuellt har det paketet en annan färgskala.. ;)

Är ingen proffsig fotograf men kände mig dummare än vanligt när jag skull försöka ta en selfie då ingen var hemma. Efter tre försök där slutresultatet blev en gråsuddig gegga struntade jag i att föreviga mig själv. Sänder en beundrande tanke till alla riktiga bloggare som fotar sig själv och sin egen rumpa varannan dag, de är duktiga (eller så har de bra tålamod)! Det tredje alternativet är ju att det är min fotokonst de e fel på, humhum! Jaja, men här kommer ändå ett smakprov:


Lätt vindjacka och en superskön träningströja med "andningshål" på ryggen!

Korta löpshorts, kompressionstights och mina allra första cykelbyxor! Tjoho, min bakdel tackar efter att nästan ha blivit steril på den senaste 70km:s länken.

En T-skirt, en långärmad tröja, en piké och en skitsnygg kortärmad cykeltröja. Jag kunde nästan konvertera till cykling bara för den :D

Fotade mig själv i skymningsljuset, höhö :P (jag vet, lippisen avslöjar mig)


Hade tänkt ha gräsklippning som enda aktivitet idag efter den långa tågresan, men ödet ville annorlunda. Jag menar, att få ett paket träningskläder och inte testa dem är ju som att sitta instängd i ett rum med gräddtårta och tänka på skattedeklarering. Det går inte! Men jag ångrade inte min länk, det var lätt, roligt och jag kände att jag tog in cirka 5 sekunder på världseliten! :D Nej men skämt åsido var kompressionstightsen underbara att springa i efter en dags sittande som gjort att benen samlat vätska. Ska bli så kul att svetta ner resten också men det får bli i Vasa för nu blir det två vilodagar! Imorgon åker jag ut till villan för sista gången i år och jag hoppas innerligt att Otto har några extra smällare så jag får spränga en stubbe eller två :D

P.s. Angående rumpfotograferandet som jag gjorde lite narr av ovan: förlåt, var och en får fotografera sin bakdel och övriga kroppsdelar hur ofta som helst, skit i Jante-lagen! Det känns bara som att det inte är rätt forum för mig att sätta upp sådana bilder ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar