torsdag 28 augusti 2014

Sista dagen!

Känns skönt att få skriva att det är sista dagen för nu är jag mör minsann.

I morse körde vi 10 gånger 1min parstakning full fart, åkte lite lugnt, och därefter 10 drag till (2*10*1min). Tog mina lättaste skateskidor så att vi kunde göra träningen tillsammans, men Oskar åkte förstås förbi mej varje gång ändå. Hursomhelst tyckte jag träningen blev bra genomförd trots att mjölksyran bara bubblade. Hoppas att vi gör många liknande träningar med Idrottsakademin i höst i Botniahallen för ett sånt här pass vill man helst göra tillsammans med nån annan!

Ikväll blir det ett rullskidpass, tänkte åka lite utan stavar uppför för att träna lite singer (växel 2). Sedan blir det att städa stugan, packa ihop och åka till Kittilä/Levi där våra morföräldrar har en stuga. Har aldrig varit där under barmarkssäsong så det ska bli roligt att se hur det ser ut utan snö, men något dopp i älven Ounasjoki vågar jag mig nog inte på! På fredag morgon åker jag hem med buss och tåg medan Oskar stannar där för att fiska t.o.m. söndag.

Ett väldigt bra läger har igen blivit avverkat med 4 tuffare pass och över 32h träning. Nu blir det vila och venetiansk ;) Om dryga 2 veckor är vi här igen med FSS gruppen. Världens största tack till dig Rune för att vi fick bo i din otroligt fina stuga :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar