måndag 29 september 2014

En bra start på veckan!

Gårdagens vilodag spenderades i bästa sällskap: Manda och jag gick på stan på morgonen och mot eftermiddagen kom Jenni och Oskar hit och gjorde burritos med oss (Manda å jag hade lite mexikanskt tema i helgen). Jenni och jag tog en kvällspromenad och sen såg vi alla en film. Jag är inte så ofta här på helgerna i och med alla läger å sånt, så det kändes lyxigt att inte spendera hela vilodagen i skolan ;)

Idag har jag tränat 2 pass och lärt mig om Vygotzkys syn på lärande. För en timme sen kom Oskar hit och hade med sig en lite tidig födelsedagspresent. Å vilken bra present, helt mitt i prick! Jag fick kokosmjöl, 1kg(!) cashewnötter och gojjibär av honom och Jenni - precis vad jag önskade mej utan att jag ens hade nämnt det!
 


 
Jag har lite svårt för att bara sätta in normala bilder på mig själv, såhär kommer en Emmabild.


Så det fick bli gojjibär som är veckans bär grönskasutmaningen!

Måste nog annars ta tillfället i akt och berätta för er läsare vilken omtänksam bror jag har. Han skulle på mattest nu på kvällen till Mika och skulle bra ha kunnat ge sin present i efterskott, men kom ändå in hit via före. Det är nog brorsan i ett nötskal - han är genomsnäll och ställer alltid upp (även om han åt upp mina ägg i söndags)! På läger fixar han mina skidor utan att jag behöver fråga och de gånger jag är utan bil kommer han susande på momangen. I somras tog han t.o.m. ett prov jag skulle ha till labben i Vasa med sig från Larsmo och lämnade in det typ kl.7 innan han skulle till jobbet. Vad var det för ett prov kanske ni funtsar? Jo, ett bajsprov (äckligt!!). M&P bara himlade med ögonen den gången, de tyckte väl att där går nog gränsen för vad man ber nån annan om. Men han sa ju ja :P  De är ju inte bara mig han ställer upp för, utan för alla i familjen och för sina kompisar. Lånar ut det ena och andra, hjälper till, skjutsar och fixar. Sällan är det något klagande och överlag är han nog den person jag känner som snackar minst skit om andra. Japp, så ett Allers-guldhjärta till honom idag!

Imorgon blir det Akademiträning med stavbacke och lätt massage efteråt, kemilaboration och den årliga FSS-kontrollen vid Terveystalo.  På kvällen blir det en lätt grundträning.

2 kommentarer:

KJF sa...

Fin typ din store bror. Just precis en sådan oktyp.

Emma sa...

Ja, visst är han! :)

Skicka en kommentar