söndag 7 september 2014

Hänt i helgen

Helgen har tillbringats hemma i Larsmo.

På lördagsmorgonen fick jag medsläpat pappa på 6*1000m på bana. Mina tider var 3,32,  3,30, 3,29, 3,28, 3,31, 3,26. Det var en tid sedan jag drog bandrag sist så det var rätt kul, men jobbigt förstås! 3000m:s testet 15.9 närmar sig med stormsteg och jag skulle väldigt gärna vilja nå en tid som börjar på 10.2...minuter, men det blir tufft!
På kvällen blev det en lugn parstakningsträning.

Idag (söndag) var det en lugn aerob träningsdag. På morgonen joggade jag och M&P + älgflugorna runt vandringslederna i Holm, Fagernäs och Gertruds. Vandringsleder tycker jag är perfekta att göra sakta löplänkar på, för jämfört med grusvägar och liknande använder man mycket flera muskler och hamnar att variera steglängden mera. På kvällen blev det ett skejtpass.


Majsan05 inspirerade Otto och mig att göra oss medlemmar på geocaching.com. Imorgon tänkte vi hitta cachen "bjärgasborren" så får se hur det lyckas. En halvblind utan lokalsinne + familjens sämsta sökare kan vara ett framgångsrecept! Intresset verkade annars smitta av sig för när jag kom hem från rullskidträningen och skulle cykla från asfaltvägen hemåt på grusvägen (där man inte kan rullskida) hittade jag ingen cykel! Istället stod en kickbike där. Så jag fick "kickbajka" hem med drickabälte och allt. Vart hade cykeln försvunnit? Jo, mamma och Amanda behövde den för att leta efter cachen vid Grevens källa (som de hittade efter en hel del sökande). Kul med en ny hobby! Man kan ju leta cacher nästan överallt, speciellt då man reser mycket. Kanske jag blir försenad till nån start i vinter om jag befinner mig uppe i nåt träd i typ Vuokatti och geocachar. Eller så ger jag upp redan i morgon om vårt letande blir resultatlöst ;)

Ha det bra! Tipsa gärna om roliga cacher häromkring!

4 kommentarer:

Emma sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Hittade 2 igår här i Vörå!! He byri taa se..h.manda

Emma sa...

Åhå, hadd du tvätta brillse? :D

Anonym sa...

Jamen visst är det kul att geocacha? Majsan05 och jag hade nog tänkt hitta bara en i lördags, men det slutade med att vi hittade tre (av fyra vi provade på) runt hemknutarna och sen ännu två på Mässkär. Det kan nog lätt hända att man blir lite besatt av det här nu i början åtminstone, sen lugnar det säkert ner sig. Lycka till :)

hälsningar coachen

Skicka en kommentar