lördag 13 september 2014

Mot Ylläs!

Imorgon blir det Lappland för femte gånger denna sommar/höst. Känner mig fräsch i kropp och knopp och har på känn att det blir ett bra läger!

Oskar och jag åkte från Vasa till Larsmo idag på förmiddagen med Mandas och min nya bil Marc. Marc e en blå Volkswagen Polo å e verkligen superbra på alla sätt - en helt annan dimension än Turkken. Känner mig verkligen som the King of the Road! Ända tills jag kommer till en esplanad och får blackout med väjningsreglerna...Förresten, jag säljer fyra vinterdäck till en Fiat på findit.fi: http://www.findit.fi/fin/search/690015.htm
Däcken ser lite smutsiga ut för jag orkade inte börja duscha dem, men de är i riktigt bra skick (något man inte kan påstå om den bil de satt på :P)!

Nu på eftermiddagen var nästan hela familjen ut och geocachade på olika håll. Resultatet: 0! Hehe! Otto och jag spunkade omkring på Bjärgas museumområde i nästan en timme. Det kanske inte hade varit så anmärkningsvärt om det inte hade varit för att de hade en bröllopsfest där samtidigt, oops! Vi stack därifrån när skammen blev för stor :D På kvällen beställde vi mat från Strandis, de va gott! Jag är ju fiskoman så jag valde rökt sik, medan pizzan gloskär är familjens favorit (bernaisesås, räkor och kebab låter som en knäpp kombination men de e supergött).

Imorgon ordnas det ruskamarsch i Larsmo, så vill ni va med på utlottning av en telefon och smaka på syrrans kaffe ska ni ta er en svängom på vandringsleden (där man också kan geocacha :D). Själv kan jag inte delta för som sagt åker vi ju på träningsläger!
P.s. Köp mina fiatdäck!! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar