lördag 6 september 2014

Rätt riktning

Handleden har blivit bättre varje dag och svullnaden har nästan lagt sig helt nu under senaste natten. Det gör fortfarande lite ont att böja den i ytterlägen, men den mjuknar varje dag. Jag tror att jag kan börja använda stavar nästa söndag då vi drar iväg på FSS läger. Tills dess gör jag alternativa träningar så att den får vila. 

Jag har gjort två hårda träningar denna vecka. På onsdag sprang jag 1h fartuthållighet (pulsen var 82% av max) i backig terräng vid öjberget. I går sprang jag 10*3min i slalombacken som jag försökte hålla vid anaeroba tröskeln. Båda träningarna tyckte jag lyckades bra och efteråt smakade maten (om möjligt) ännu bättre än vanligt. Båda gångerna köpte jag två matportioner i skolan. Fazers amica (skolrestauranger) har förresten sänkt vissa maträtter från 2,60 till 2,00 e, vilket är välkommet :)  

Idag gjorde jag en 3h grundträning på mtb. Cyklade endast på grusvägar eftersom jag mestadels höll i med bara 1 hand. Vasa Maraton ordnas idag och jag mötte några äldre löpare i som kom i knapp styrfart och säkert en sluttid vid 7-8 h. Tufft det också och jag hejjade förstås i förbifarten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar