fredag 19 september 2014

Sista tuffa!

I morse hade vi lägrets sista hårda träning, 8*3 min stavhopp upp till toppen på Ylläs. Det var tänkt att den skulle hållas på FU men det klarade jag inte riktigt av att göra. Den branta backen gjorde att mjölksyran steg högre. Att träningen blev hårdare än tänkt får jag ta i beaktande under nästa veckas träning, så att jag återhämtar mig ordentligt. Syrran imponerade idag och höll precis samma fart som mig på alla drag.

Imorgon skall vi skida 6 ggr upp till parkeringen för att försöka utveckla muskeluthålligheten och skidtekniken uppför. Ännu går träningarna bra och jag sover bra om nätterna. Ett säkert tecken på att man börjar vara sliten är att man har svårt att sova och vaknar ofta under natten. Det brukar jag nästan alltid ha de sista dagarna på läger. 

Då detta läger tar slut är det bara 10 dagar till nästa, då blir det årets roligaste läger, nämligen Ramsau i Österrike. Jag kommer att åka dit 5 dagar före resten av FSS gruppen. Orsaken är att det tagit väldigt länge för mig att anpassa mig till höghöjden som vi skidar på (2700 m.ö.h.). Det har börjat gå att skida normalt först de sista 3 dagarna, allt före det kan man sätta i kategorin "gång på skidor". Så i år hoppas jag hinna med flera bra pass uppe på glaciären. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar