fredag 5 september 2014

Skralt med uppdateringar!

Förlåt att det inte blivit särskilt mycket bloggat på sista tiden, men det har varit program från morgon till kväll nästan hela veckan! Mestadels roliga saker och jag e så STOLT över mig själv att jag blivit så mycket bättre på att vara HÄR och NU och inte stressa hit och dit!

En hel del träning har det blivit i veckan och dessutom en rejäl dos neurologisk träning, som jag ju berättat om tidigare.
På onsdag och torsdag blev det sammanlagt nästan 6h neuroträning lett av Tom och Dennis. Det är så kul och inspirerande! Och lite läskigt i och med att det kan göra lite ont på massagebänken :)

På onsdagen blev det torrträning men igår torsdag använde vi också rullskidor. I går fixade Tom mina knän som oftast vrider sig inåt när jag åker klassiskt, aktiverade mina fotsulor och mina vrister för förbättrad balans, och så fortsatte vi på det jag övat in tidigare med benets bakåtrotation (alltså den klassiska avsparken). En del jobbade vi också med att aktivera bålen, men det hade tydligen både Oskar och jag lätt för, så det krävdes kanske 30sekunder till det - trevligt att man har något motoriskt grundmönster som funkar i alla fall. Nästa gång ska vi jobba men parstakningen. Tills dess gäller det att upprätthålla det man lärt sig, för det är ju ingen Quick-fix även om det låter som det. Roligaste på hela dagen var definitivt när Oskar fick akupunktur och nästan började lille Skutt-gråta :D

Nu ska jag till gymmet och sedan blir det soffläge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar