måndag 22 september 2014

Tillbaka i Vasa!

Gårdagen var minsann en pers på alla sätt och vis!

 Backträningen vi skulle göra på rullskidor, 6 varv upp till parkeringen i bra aerob fart, blev en kall upplevelse! 2 grader och ösregn! Som blev till snöblandat regn, som blev till snö, härligt i nerförsbacken... Efter 4 varv ropade killarna, som var på väg neråt: sväng om! Maria, jag å Hanna bara fnyste, här ska det inte fuskas!! Efter några meter till förstod vi vad de hade menat - cykelbanan var täckt med 10cm snö! Det blev alltså ett lite förkortat pass, men 1,45 räckte bra till, jag var som en istapp när jag kom in. Aldrig har det känts så bra att åka hem efter ett läger! Summa summarum har det varit ett härligt läger med mycket och bra träning, yes!

Kring klockan åtta på kvällen var vi hemma i Larsmo där mamsen bjöd oss på Paolos köttbullar. Receptet kommer från Expedition Robinson om jag inte minns fel, och de är så goda! Pappa stod för nästa överraskning, Marc har numera en lippis! (Min bil har blivit med box!) TJOSAN! Det kom väl till pass eftersom bilen fylldes ut av mig, Oskar, Manda och hennes kompis + väskor + XXL-grönsaker från mommos trädgårdsland. Först klockan 23 var jag framme i Vasa. Puh, vilken resdag!

Idag vaknade jag tidigt, började tvätta kläder, packa upp och städa. Sedan blev det skola, tandläkare, skola och därefter storhandling (finns det nåt sånt ord ens?). Som ni kanske förstår är det vilodag som gäller! Har gjort mat för typ hela veckan, gjort läxor och ska ännu köra en rejäl stretchning innan det blir läggdags. Dit for den dan!

Imorgon blir det rullskidstest. Huhu, det kan bli både toppen och botten med förra veckan i bagaget. Men blir det rekord imorgon så är jag sjukt nöjd, om man bättrar sitt personbästa efter en 30h:s vecka är det verkligen ett steg i rätt riktning. Alternativt var man i skit form förra gången testet genomfördes! Nåja, mot mjölksyran är mitt motto för imorgon.

P.s. Grönsaksutamningen är inne på v. 4. Honungsmelon blev temat för denna vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar