tisdag 2 september 2014

TRIMTEX

Lyckligt hemkommen från Lappland så sitter jag nu i Vasa efter en ganska händelserik dag. Om vi börjar med det positiva så har jag fått mina nya kläder från Trimtex! De var riktigt snygga och under dagens träningar fann jag mig många gånger spana in spegelbilden i skyltfönstren :)

Tränings t-skjorta.
En helärmad träningsskjorta och en piké.


En heltrikådräkt som jag skall sätta fart i till vintern!

En tunn vindjacka som är bra att ha på hösten eller vid löpning på fjäll.Kompressionstights som jag tyckte om idag :)

Snyggaste träningsjackan jag har haft!

Allt var inte bara positivt idag. På rullskidspasset i går morse åkte jag i en nerförsbacke som man måste bromsa i eftersom den slutar med en trafikkorsning. Mitt i backen åkte jag på ett löv eller sten så att ena skidan tappade greppet och jag föll konstigt på min handled. Jag trodde först den var av men kunde konstatera att den troligtvis bara var stukad. Sjukare blev den i går kväll och i natt kl.4 var jag på väg till sjukhuset eftersom jag inte fick någon sömn p.g.a. värken. Ja testade ta bort bandaget och det blev lite bättre så jag somnade. Idag var jag och visade upp den och den var inte bruten, vilket var skönt att höra! Fick en skena som jag skall ha tills den går att röra normalt.  

Nu blir det att träna övriga kroppen i två veckor så att den förhoppningsvis är bra till 14.9 då vi åker på nästa läger till Ylläs med FSS. Löpning går fint så det blir en hel del sånt nu framöver. Skate med en stav och mag- och ryggträning går också bra. Handen bör inte störa träningen desto mera så det är ju positivt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar