onsdag 29 oktober 2014

Äntligen rekord!

Efter gårdagens mjölksyrebomb tyckte tränaren Rolle att jag inte skulle göra något rullskidtest, men jag tjatade mig till att få göra parstakningsdelen i alla fall. Jag hade ingen lust att gå in i den nya tävlingssäsongen med ett testresultat jag inte alls var nöjd med, utan ville känna att jag är i riktig superform (vem vill inte det?). Så jag har gått omkring hela dagen och varit smånervös, jag var helt enkelt tvungen att prestera idag för att få upp självförtroendet!

Och äntligen fick jag till ett jättebra resultat! Jag bättrade min förra tid med 29sekunder, men det kan man ta med en nypa salt eftersom senaste test gjordes en dag efter ett 30 timmars läger. Ändå var det 13 sekunder bättre än mitt rekord från i våras så just nu är jag på strålande humör! Dessutom kan jag passa på att njuta av att vara rekordhållare av tjejerna, det lär ju inte räcka länge innan Andrea eller Maria tar tillbaka det, hihi! Ungefär som vid inträdestestet i Vörå för typ 8år sedan. Bänkpress 20kg så många gånger man orkar. Jag gjorde typ 63stycken vilket var nytt skolrekord med en upprepning, Malin tror jag hade haft det förra. Jag fick behålla det i ungefär 2minuter tills att Maria hade gjort ca 100st! Snopet! Hursomhelst e de otroligt inspirerande att ha många träningskamrater här i Vasanejden, vi sporrar verkligen varandra till bättre resultat samtidigt som vi helhjärtat gläds åt varandras framgångar. Det är individuell idrott när den är som bäst!

Detta var ett riktigt skrytinlägg men det struntar jag i! Om jag är nöjd så är jag nöjd och då tycker jag det är löjligt att förminska det på något sätt. Det ligger nog en del sanning i uttrycket: Det gäller att tro på sig själv för ingen annan gör det.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nu stämmer nog inte statistiken här riktigt - jag har gjort över 150 upprepningar under Vöråtiden ;) Men jätteroligt att det går fint! :)
Mvh. muskel-Josso ;)

Emma sa...

Tjenare muskel-Josso! Jo jag vet att bl.a. har gjort supermånga upprepningar, men ja menade inträdestestet :) Eller hade du 150st där, isåfall har jag nog fått felaktig information? ;)

Anonym sa...

Resultatet under själva inträdestestet har jag faktiskt inte koll på, så då kan det ju stämma :) ses i vuokatti! :)

Mikaela sa...

Huvudsaken att du tror på dig, men vi är nog flera som tror på dig/er. Lycka till med sista tävlingsförberedelserna!

Emma sa...

Josso: Japp, vi ses! :))
Mikaela: Tack tack, vad glad jag blir över din kommentar! Det känns alltid fantastiskt bra med stöd! :)

Skicka en kommentar