onsdag 1 oktober 2014

DATASPECIALISTEN

TJENARE!

uHUUUU, jag är så stolt över mig själv! Min dator har varit sköldpaddeslö på sistone, den har haft astma och bara hakat upp sig. I min frustration googlade jag runt lite och råkade hitta felet! Sedan lyckades jag avinstallera programmet, wow alltså. Numera spelar min hjärna och min supersnabba dator alltså i samma division, undrar vart det kommer att leda?! Bill Gates?

I morse åkte Sara, jag och Maria på Akademiträning med Rolle, parstakning stod på programmet. Vi körde förutom upp- och nervarvning 40min intensivt med 12 spurter och mina armar är numera spagetti! Efteråt besökte jag och Maria Vasa Övningsskola för att auskultera och få info om vår praktik. Övriga klasskompisar kommer att ha praktik när vi är i Lappland, så vi hade lämnat in en ansökan till ledningsgruppen om en lite skräddarsydd praktik. Och det gick igenom! De har inte bara tagit i beaktande tävlingar, träningar och läger, utan också en hel del annat. Som idag när vår handledare sökte upp oss och sa att:

" nu när det är förkylningstider måste ni tvätta händerna ofta, nästan lite för ofta, för ni får ju inte bli sjuka inför er tävlingssäsong. Vi har desinficeringsmedel i klassen och jag har uppmanat alla elever att tvätta händerna extra noga när ni är här!"

En sån förståelse hade jag inte förväntat mig! Maria och jag flinade lite åt varandra, handtvättningsfanatiker som vi är ;) Den första delen av  praktiken är 21.10-4.11, med 3-5 lektioner i veckan så överdrivet fullspäckat blir det ju inte. Men vi kan behöva lite extra tid för förberedelser eftersom vi ska undervisa i en klass som pratar engelska... Gissa vem som kommer att tjattra med allt och alla i Ramsau för att praktisera? Undrar om jag kommer att få en härlig österrikisk accent?

P.S. Mina morgnar förgylls numera av HBL. Härligt, börjar bli trött på att läsa reklamblad! Annars tyckte jag att baksidan av dagens tidning verkade bekant på något sätt... Tills jag satte på mig brillsen och insåg att det var min mobbo Johan som smilade över halva sidan i annonsen från sitt företag!  Det var en kul tillfällighet eftersom det är just grillmästare Johan och hans fru Pia som gett mig prenumerationen ;)

P.S. 2. Oskar åkte igår till Österrike ifall det är någon som funderar varför han inte skrivit nåt på länge :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar