måndag 20 oktober 2014

Tillbaka till verkligheten!

Regn å rusk, härligt! :D
Trots att vädret var något bättre i Ramsau är pulsen lite lägre här på platten. Så skönt att inte behöva pausa å flåsa hela tiden. Denna vecka blir mestadels grundträning, men mot helgen kanske jag testar på lite fart ifall det känns okej.

Annars knallar det å går. Marias och min praktik börjar i morgon å de ska bli spännande. Vi har kring 4 lektioner i veckan så överarbetade blir vi inte, men å andra sidan blir det roligt att faktiskt hinna satsa på lektionsplaneringen. Igår träffade jag också min kämppis Johanna för första gången sedan Maj (!), vi har haft lite olika program på var sitt håll å därför har vi inte setts. Även om vi har lite olika dagsprogram så finns det inget bättre än att ha någon att prata med på kvällen. Dessutom behöver ja inte va rädd för poligobbar längre... Det är ett dialektalt ord för perversa puckon som kör med bil, ungefär. Som maskulina versioner av häxan i Hans och Greta, sådana man aktade sig för när man var liten ;)

Å e de nån i Saltvik som läser så vill jag passa på att tacka Johannas Mommo för städningen av ugnen, WOW! Riktigt som Mari-Louise i Rent Hus! Det var nog en riktig Mommo-dag igår, för jag hälsade på hos min egen och lassade in det ena och det andra från världens bästa ekobutik! Eller vad sägs om rödbetor, morötter, grönkål, persilja, röd chili, grön chili, rödbetssaft, aronia-äppelsaft och höstens abborre (den är nog också eko)?  Det har varit lyxigt att komma till färdiggjord mat i nästan 2 veckor men oj vad jag saknat äkta finländsk mat! Havregrynsgröt med tillbehör är ju helt klart bästa morgonmålet :D

Nu får jag besök, hejdå :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar