torsdag 13 november 2014

Kall sprint utlovas imorgon!

Hej!
Nu börjar tävlingarna närma sig. Imorgon kör vi sprint och på lördag klassisk distans (5/10km).


Sprintbanan är som vanligt väldigt udda här i Olos. Ett år var upploppet en saxbacke, andra gånger har halva banan varit en slalombana och i år ska man varva. Varvning på sprint? Tydligen. Två rejäla sladdkurvor blir mysigt med mjölksyra i benen, men det är lika för alla!

Tills imorgon har de lovat 15-20 grader så jag får hoppas på att mina muskler fungerar lika bra som de brukar i kölden. De flesta av mina allra bästa lopp har jag gjort i rejäla vinterförhållanden (inte så hälsosamt förstås), men idag under skidtestet kände jag mej stel som en pinne. Inte så att jag hade kallt, bara som att jag var en bil utan motorvärmarsladd, lite seg. Så jag hoppas på en fräsch och alert kropp i morgon, bra skidor och rätt inställning (jaga, jaga!!).

Pappa har också kommit körandes hit idag. Maria och jag undrade om våra pappor är friska när de frivilligt kör 8-9h ensamma för att sedan under en låång kväll stå i ett rökigt rum och preparera skidor? Friskt eller sjukt är en definitionsfråga, men lyckligt lottade är vi i alla fall  :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar