tisdag 9 december 2014

Hemma!

Andrea och jag startade från Ylläs 6.45 i morse och ni kan inte ana hur lyxigt det kändes att ha packat upp och börjat tvätta kläder redan klockan 17! Vanligtvis brukar jag ju kasta mig in i lägenheten kring midnatt efter en tränings- eller träningsresa och ha en hel hög att reda upp följande dag! Efter uppackningen blev det en kort länk och nu väntar massage. Hade tur när jag fick boka tid hos Andreas kompis med kort varsel!

Imorgon blir det en härlig vilodag! Har bara skola från 9-13.30 så kvällen är fri. Men jag gissar att det blir lite tentläsning. Min sista skoldag med tent och presentation av forskningsplan inför gradun är inkommande måndag. Därefter jullov! Tisdagen 16.12 kommer att firas med en dag ute på stan! Jag har en massa grejer jag tänkt göra, och en hel del oanvända köpkort, så det ska bli skoj! Har faktiskt inte gått en enda dag på stan sedan skolan började i september (om man inte räknar otaliga varv i matavdelningen på Citymarket).

MEN. Det mest spännande händer ju i helgen! Scandinavia cup i Lillehammer! Hoppas att formen är på topp :D Banan lär vara brutal, och  motståndet liksadå! Vi åker med flyg från Vasa på tordag kl.6 och är tillbaka vid midnatt söndag-måndag. Jag tävlar i sprinten på lördag och i samstart 20km på söndag. Söndagens tävling är klassisk så det är den jag prioriterar högst.

Fick idag också veta att jag kommer att hinna få nya pursuit-skor från Salomon innan Scandinavia cup i Falun! Vilken julklapp!!! Hade inte lockat särskilt mycket att köpa nya för enbart en tävling!

Nu ska jag försöka hitta till massagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar