måndag 1 december 2014

Svölund är i mål!

Världscupen i Ruka är förbi och eftersmaken är kanske inte den bästa. Gårdagen är knappast något jag tänker pynta julgranen med, även om jag gjorde mitt bästa liksom också vallaren Svölund gjorde. Dt är bara att konstatera att man är i en annan dimension både vad gäller utrustning, testning och vallaservice jämfört med världseliten. Igår hade jag nog alltför dåligt fäste men jag kan ju inte direkt påstå att jag hade vunnit ifall jag hade haft bättre grepp ;) Helt slut var jag i mål så det var ju positivt.

Trots att jag var nära till tårar efter all besvikelse efter helgen fick jag perspektiv på saker och ting idag när jag hörde att en av mina allra bästa vänner varit med om en hemsk bilolycka. Hon hade nog alla skyddsänglar man kunde hitta för hon klarade sig utan en skråma. Men innan jag visste det trodde jag att jag skulle gå sönder. Hela dagen har jag gått omkring med tårar i ögonen när jag a. insett hur skört livet är och b. insett vilken fjant jag är som ojar mig över en misslyckad idrottsprestation. Skidåkning är nog en fis i rymden!

Skriver nog mera om helgen sen, för sist å slutligen var det en häftig upplevelse, men nu är det 150% skolarbete som gäller ända till onsdag kl. 12 då jag åker till Ylläs! Ja, lite träning också förstås!
Tack för alla pepp och allt stöd, och kom ihåg att jag inte blev sist ;)

4 kommentarer:

KJF sa...

Det inte alltid så roligt då det inte går som vill. Men det går flere tåg. Vi hejar på er. Kämpa på.

Anonym sa...

Men Emma, tänk att du bara förlora dryga minuten år Kickan Randall!!! De e ju int så illa :) O hela världseliten fick ju verkligen stryk av Johaug!! :D Nya tag o kämpa vidare :) Trist me olyckan! :( // Mari

Emma sa...

Tack för era snälla ord (även om jag antar att också Kickan hade lite "backlena") :) Jag kämpar på :)

sara ronnqvist sa...

åååh Emma <3 Är så dålig på att läsa blogg.. du e no så genomfin me det största hjärtat som finns! Snart får vi kramas! Saknar de!

Skicka en kommentar