måndag 5 januari 2015

Punnitse & Säästä

För (en alltför lång) tid sedan fick jag ett presentkort till Punnitse & Säästä av mina kompisar. Eftersom jag knappt varit i Vasa alls under hösten och än mindre haft tid att gå på stan, fick jag världens aha-upplevelse när jag fick syn på mitt presentkort häromdagen!Det blev kokosolja, kokossocker, gojibär, pumpafrön, mandelflarn och nyponskalmjöl.. Produkter som passar till bakning men också som tillbehör i smoothien eller på gröten. För skidfantaster kan jag förtälja att det är Toni Keteläs föräldrar som äget P&S i Vasa!

Efter jullovets bakande har jag skåpet proppfyllt med ingredienser för glutenfri och raw bakning och matlagning, men det kan hända att det dröjer en tid innan det blir bakdax, iallafall om man tar en titt i min kalender. Imorgon blir det landskapsstafett och onsdag-måndag resa till och tävlingar i Falun. Därefter blir det 2-3 tävlingar per veckoslut ända till februari, då det blir en veckas paus. Däremellan ska jag studera, träna och sova ;) Men den som väntar på nåt gott väntar ju aldrig för länge!

Jag kommer att äta glutenfritt i januari för att förhoppningsvis få bukt med mina blåsor och sår i munnen, di taar på närve som man brukar säga... Mera om detta senare för nu åker jag och brorsan till den lyckligaste kommunen!

Hoppas på bra fart under laggarna imorgon när man får delta i en av de roligaste tävlingarna på året! P.s. Minkenjackan används inte imorgon, nu är det allvar!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar