tisdag 23 juni 2015

Bevis på min existens!

Jag bläddade nyss igenom Emmas inlägg här på bloggen och såg att jag fick uppmaningen att visa att jag fortfarande lever. Och det kan jag meddela att jag minsann gör. Sedan början av maj har jag de flesta dagar varit fullspäckade med program. Jag och Jenni flyttade i slutet av maj och det tog ganska länge innan vi fick möblerna fixade och satta på sin plats.

Jennis knä brakade ihop på en fotbollsmatch I början av maj och hon slapp på operation relativt tidigt,4:e juni. Återhämtningen från operationen har inte gått så bra, knät är ännu styvt och svullet och utan krafter. Dessutom halkade kryckan på utspillda pastiller i citymarket i söndags så att hon var tvungen att ta emot sig med det opererade benen som hon inte har fått sätta någon vikt alls på hittills. Det har alltså inte gått riktigt som planerat få se om det blir aktuellt med en operation till nu. Hoppas turen vänder snart.

Därför fritiden gått åt till matlagning, uppassning och flyttande den senaste månaden. Träna har jag bara gjort ca 2ggr/ vecka och det har varit riktigt kul de gångerna. Jag har mestadels gymmat och sedan har jag också deltagit i 4 deltävlingar av Korsholmlöparen. Farten har inte varit så bedårande men inte heller dålig. Jag hade nog inte trott att formen skulle hållas så här bra trots att jag knappt rört på mig. Sen mot hösten blir det nog säkert mera träning!

Nästa vecka blir det dags för lite resande, för på tisdag åker jag iväg på interrail med en god vän från gymnasietiden. Jag är två veckor och han fortsätter ännu en vecka för sig själv. Vi har inte ännu riktigt spikat rutten men de första planerna är att flyga till Warszawa med en mellanlandning I Riga där vi kommer att vara ett dygn. Från Warszawa börjar vi tågluffa neråt via Auswitch vidare mot Tjeckien och Slovenien. Sedan blir det att för mig att börja söka mig mot något flygfält, varifrån jag kan ta mig hem. Det skall bli riktigt kul och förhoppningsvis får via vara med om spännande saker!

Förra veckan beställde jag en cykel från Tyskland. Hoppas den hinner komma denna vecka så att jag hinner testa den före resan! 


Men som sagt, jag lever och har det bra J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar