tisdag 23 juni 2015

Dag 2

Nu ligger jag alldeles mätt, nöjd och trött i min säng - gillar den känslan!

Dagens tema har utan att tvekan varit att få en starkare skalle. På förmiddagen cyklade jag FU-intervaller upp för Vuokatinvaara. Pulsen får man ju inte riktigt upp på samma sätt som man får då man löper eller rullskidar, men muskulärt var det asjobbigt. Så egentligen var det ju mera kraftuthållighet än fartuthållighet... Jag bestämde mig under ett svagt ögonblick för att köra 8 gånger ända upp till liftstationen. Shit vad jag ångrade det beslutet, men jag kunde ju inte ge upp förrän jag hade trampat upp åtta gånger. Fy bubblan var nöjd jag var där uppe sen, jag hade velat köra en regndans om det inte hade varit så mycket folk där! Om jag inte får starkare och uthålligare benmuskler av detta, ja-a, då blir jag arg ;)

På eftermiddagen blev det simning och vattenlöpning tillsammans med Jennifer Antell. Ingen av oss gillar att simma (till skillnad från mej kan dock Jennifer simma, rätt så snabbt också) men vi beslöt oss för att motionera 2h i bassängen. Personligt rekord! Det var bara att stirra in i kaklet och försöka tänka på tekniken (haha!). Passet avslutades inte med en regndans utan med en sväng i rutschen, KUL! Simning var nog perfekt återhämtningsträning efter förmiddagens benmördar-pass.

Av dagens tävlande (i Aateli Race) är jag mest impad av Robin Sundsten från Femman som vann juniorklassen trots att han är ett år yngre än de äldsta i klassen. Imorgon blir det intressant att se vilka löptider damerna har och hur min tid från i fjol står sig. Inte för att det spelar nån roll, i år är det ju 2015 och ifjol 2014 (nääe?), men det är ju det närmaste jag kommer en tävling denna vecka och därför kan jag inte låta bli att jämföra :)  I och med att asfalten är ny i Vaara-stigningen kan man inte jämföra dagens tider med fjolårets!

Här är resultatet från ifjol då jag hade en magisk dag i löptossorna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar