torsdag 18 juni 2015

Fortsatt samarbete med Byggnads Ab Nynäs

Igår blev det klart att min "trotjänare" i sponsorväg, Byggnads Ab Nynäs, ger mig fortsatt förtroende! Vilken lycka! Förutom att Rune och gänget bygger noggrannt och proffsigt, är de också mycket idrottsintresserade och vi hade ett riktigt trevligt kaffesnack igår.


Du hittar mera info om företaget, som bland annat byggt och renoverat Holm skola och daghem samt Strengbergsfastigheten i Jakobstad, på deras hemsida här.

Som kuriosa kan jag nämna att Rune har en väldigt fin stuga i Ylläs som jag och Oskar fått låna flera gånger. Jag har haft lite "morkkis" över vårt ena läger där, som slutade med att spisen slutade fungera! Vi läste alla slags manualer och ringde hit och dit, men nix. Induktionshällen bara pep. Igår fick jag veta att de hade fått en ny spis eftersom det visade sig vara nåt slags fabriksfel på den, puh! Nu kan jag börja sova lugnt igen ;) Vill ni annars ha kvalitetssäkrat en produkt, såsom balplast, kylskåpshandtag eller blyförstärkta skoldörrar? Ring syskonen Sjölund - det som håller för vår användning, håller för alla. Till tidens slut. (Lite häftigt vore det ju om det stod "Quality guarantee by Sjoelund". Egentligen kunde det räcka med Quality guarantee by Oskar", för det är ju han som har sönder det mesta. På tal om det kunde han ju skriva en rad eller två här för att visa att han lever!)

Nu svävade jag ut igen, suck! Stort tack till Rune och gänget!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar