onsdag 17 juni 2015

Nya träningsskor: Crocs

Hej!
I två dagar har jag haft ont i akillessenan på höger fot (anteckna!) och har därför fått använda fantasin för att kunna träna men inte irritera foten. I praktiken betyder det att jag måste träna med "balibali"-tofflor, Crocs eller utan skor.

Idag har jag styrketränat i strumpfötter (det ultimata tecknet på att du inte har en aning om vad du sysslar med i styrkesalen) samt cyklat ett pass med Ottos Crocs. Jag kände mig inte särskilt sproffsig, men glömde snabbt bort mina skodon eftersom det var så roligt. Gummistövlar funkar också bra, men inte om de "slunkar" som de gör på mossen. Morgondagens träning ser ut att bli terrängcykling och landsvägscykling, och på fredag blir det styrketräning. Varierande! Under helgen har jag tänkt paddla och cykla. Simning kunde säkert också funka men jag är ju så usel att jag bara får värk i nacken av det (läs: jag orkar inte köra till Jstad för en träningsform jag ogillar och fryser av, inte än i alla fall). Simma i sjön gör jag inte! Jag har ju en våtdräkt, som jag skaffat i en svag stund då jag trodde att jag skulle bli en proffsig vindsurfare, men man skulle nog behöva en torrdräkt för att tåla någon annanstans än i simhallen.

Bildresultat för cykling tecknat

Jag har fått ultraljudbehandling av mamma idag och ska på en ny i morgon. Jag har skoförbud ända tills söndag, då jag bestämmer om jag kan delta i Aateli Race i Vuokatti eller inte. Lite surt då jag imorgon hade tänkt maxa löpformen tills löpmomentet med 6*1000m på bana, en riktig hatkärlek-träning. Nu får jag göra det som terrängcykling på skidspåret i stället. Det kan bli jobbigt, men rätt spännande också när jag inte har gjort det förr! Även om detta inte ingick i min uppladdningsplan inför Aateli Race, än mindre i min plan för att bli en grym skidåkare, kanske det kan ge någonting positivt. Vuokattitävlingarna är ju inte hela världen, och sist och slutligen är jag ju frisk och i bra skick. Dessutom kanske cykelträningen är bra inför nästa år, då jag lovat Moffa att jag kommer med honom och cyklar Vätternrundan! Tills dess ska jag skaffa a) större bak b) större sadel c) hängselbyxor bara för att.

Det bästa just nu är att jag har en rolig Midsommarfest ute på Krokön att vänta på :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar