måndag 13 juli 2015

Cykling upp till Kukas

Tja!

Här är en bild från min skumpiga utfärd som gick via Kukastunturi. Om några dagar invigs den nya MTB-leden melkan Ylläs och Levi, så den passade jag på att testa! Men inte hela, de skulle ju bli över 100km skump och ta uppskattningsvis 7h! Men hade jag haft sällskap av nån annan med cykel kanske jag hade åkt hela!
Undrar om jag var en geting i mitt förra liv?

Kuriosa: På förmiddagens mastodonta parstakningspass blev jag intervjuad och fotogragerad (snor!!) av tidningen Lapin Kansa som gjorde ett reportage om sommarturismen. Jag var väl den enda de hade sett på hela dagen, hehe! Troligtvis läser jag aldrig reportaget och behöver alltså inte skämmas för snorbilderna! Slutet gott, allting gott!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nåjaa, då såg jag väl rätt då...var ut på en kvällsrunda med bilen...tyckte både bilen och registernummret såg bekant ut...ni har väl Opeln ? Sjölunds målarservice drar motvilligt hemåt idag. Njut av era dagar ! H. Sanne o Sven

Emma sa...

Hej! Japp, ni såg rätt, vi har Opeln! Körde efter den till Vasa för att min egen bil inte har nån dragkrok att sätta fast cykelställningen i (läs: för att ha större utrymme för Ikea-shopping). Tack ska ni ha, här är faktiskt riktigt härligt och friskt väder trots att det inte är överdrivet hett ;) Kör försiktigt!

Skicka en kommentar