fredag 17 juli 2015

Lägret avslutades med shoppingYlläslägret avslutades med IKEA.
Tur att jag hade förstånd att a) ta Opeln och inte plutt-Marc, och b) att reservera 3 parkeringsplatser för att få logistiken att funka.

Å dendär bilden är tagen INNAN vi hivade ur stavarna och Marias Amerikakoffert(ar).

Det har varit ett roligt läger men nu har kroppen sagt ifrån på allvar. När allt från armbågeb till tandköttet gör ont är det väl dags för en time-out. Det betyder att våtdräkten tas fram nästa vecka liksom kajaken. Det bästa med alternativ träning är när den är över och man kan uppskatta vardagen till 200 procent. Det var de enda klagomål jag tänker skriva: det som inte dödar härdar!  *Uttalas med en prilla under läppen*

Angående shoppingen var det superskoj! Tyvärr var två saker jag skulle ha slut, dessutom ballade jag ur med lamporna då jag inte är helt hundra på var uttagen sitter i lägenheten. Lite tråkigt att inte kunna fixa allt på en gång, nu blev det mest krimskrams istället! Ändå blev jag lite skraj när jag i självbetjäningskassan läste att jag handlat för 5000kr INNAN jag scannat in den enda möbeln. Och då var det ju bara en massa inredningsprylar för 2-8e styck...Jag dog sådär pyttelite och började på allvar ifrågasätta mina mattekunskaper, tills en expedit dök upp och förklarade att jag scannat in en vas 129ggr. Puh!
Ska bli ovanligt kul att packa ur bilen efter detta läger! Vad tur att pappa äälskar när jag förvarar olika saker i hans båda garage. *HamsterEmma*

Jaa, jag har ju inte berättat men jag har fixat lägenhet till nästa år. En 2a i absoluta centrum som är i toppenbra skick! Jag återkommer med mera info nån annan gång, känbnr liksom på mig att det behöver ett eget inlägg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar