söndag 26 juli 2015

Snart läger igen!

Nästan 6 hela dagar har spenderats ute på Krokön denna vecka. Undrar om jag någonsin varit skäribo så länge? Nu har jag ju nästintill varit tvingad till det eftersom barfotaträningen inte går så bra på landbacken. Simning, vattenlöpning, paddling och olika typer av styrketräning har jag sysslat med, samt lite korsordslösning och målning. Jag har passat på att lokalturista med kajaken, bland annat har jag för första gången i mitt liv varit till Mässkär (skäms!), där kusinerna tyvärr inte var hemma, åkt förbi Öurans fiskeläger och paddlat i Jovarpet. Lite har jag ju förstås åkt vilse, speciellt den dagen jag paddlade mot Gertrudsbron . Den har jag sett från många vinklar, men inte från vattnet ;) Syrran fick jag också med mig på några pass och det är ju alltid kul!

I fredags aktiverade jag mig och drog iväg på en kebab till Korv Görans med Anna och Malin, den satt som en smäck! Vi såg också på Satin Circus (skrivs det så?) men jag lyssnade bara med ett halvt öra för jag hittade så många att babbla med! Undrar om det är normalt att bli uttråkad av spelningar och konserter, oavsett bandets nivå? Att stå och höra på någon man inte ser ordentligt, som sjunger något man har hört förut.. näe det är inte min grej! Man får ont i fötterna och nackvärk. Den enda jag kan tänka mig att höra på är Michael Jackson... och den spelningen lär jag få vänta på.  Hellre hör jag på musik liggandes i en solstol :D Men tur att smaken är som baken!

Imorgon har jag en välförtjänt vilodag och då ska jag bland annat på en andra laserbehandling av foten, som jag tänker friskförklara på tisdag! Då åker vi nämligen på läger till Muonio. Våtdräkten packar jag med, liksom cykeln (jag har stor väska), men jag hoppas att jag inte behöver använda dem! Längtar sååå efter att få springa, rullskida skate uppför och diagonala. Egentligen känner jag mig i rätt så bra skick och därför är det extra surt att inte exempelvis kunna delta i JakobÅttan eller andra löp- eller rullskidtävlingar. Tävling är ju bästa träning och dessutom är de riktiga motivationshöjare nu under sommaren när skidtävlingarna är lite färre... Jaja, nog hinner jag tävla jag också! Misstänker att det kommer att gå lite trögt på de första löplänkarna så då kanske jag tar tillbaka det där om att jag vill tävla :D
För exakt ett år sedan sprang jag JakobÅttan i brorsans Hawaiikrans. Årets segrare hade 1min bättre tid än vad jag hade ifjol så segern hade nog varit svår att försvara! Nästa år!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Synd att vi inte var hemma då ni angjorde Mässkär! Var ute på båttur och verkar ha rört oss i samma vatten som ni. Ni får göra om det helt enkelt och då lovar vi att vara hemma! Hoppas foten reder upp sej nu så du får köra på fullt i Muonio. Ha ett kul läger :)

Anonym sa...

Ja, visst var det synd! Men samtidigt en bra ursäkt för att komma på besök igen - shit vad mysigt det verkade vara på Mässkär! Nästa tur blir nog först om en vecka, är hemma 5.8 igen, så då kan jag höra av mig om inte vattnet frusit till is! Tack ska du ha, den känns riktigt bra idag så nu håller jag alla tummar och tår för att den ska funka :) //Emma

Skicka en kommentar