måndag 10 augusti 2015

Måndag

Hej alla!

Har ingen större tanke med mitt inlägg, tänkte bara uppdatera så att ni vet att jag lever!
I helgen har jag bland annat varit på Jonas och Lisas examenskalas i deras mysiga två, där hela halva släkten rymdes eftersom vi har så bra syreupptag. Annars har jag fortsatt med mitt inredningspysslande och min möbelrenovering, det är så himla kul! Jag tvingade med mig Anna till loppis på fredagskvällen och det visade sig vara ett smart drag - vi hittade den där lampskärmen jag hade annonserat om här! Den är så FUL men den kommer att bli sååå SNAJSIG. Vi testade också en ab-trainer i källaren på Ålderingsvännernas loppis, men den gav inga resultat :D

I träningsväg har jag paddlat kajak i de största vågorna någonsin, simmat utan ben och styrketränat. Det är en svår balansgång mellan träning och vila om man bara kan träna överkropp, speciellt om man INTE vill ha flera defekter. Så särskilt mycket träning blir det inte jämfört med vad jag brukar, men kvalitén prutar jag inte på. Chins/pull-ups har jag gått framåt på och det är ju kul. Det är ju en grej som tjejer oftast inte är så bra på så det kan vara ett bra party-trick. Förutom att det stöder skidåkarfysiken förstås! Vid sidan av träningen gör jag rörlighetsövningar 2-4 gånger om dagen för att vara riktigt böjlig och trevlig när jag får börja ta i på allvar igen.

 Inställningsmässigt har jag ändrat en hel del sedan Muoniolägret, då jag var lite småblödig (eller vad säger Maria å Andrea? :D). Jag räknar inte dagar hit och dit, inte träningstimmar och planerar heller inte så mycket inför framtiden. Istället gör jag det bästa av varje dag och mellan träningarna fokuserar jag på något helt annat. Att få jobba med händerna och vara kreativ hjälper mig verkligen att få bort tankarna från skidåkningen och framförallt är det roligt så humöret är det bästa på länge. Imorgon får jag förhoppningsvis svar på blodproven och beroende på vad de visar kan det bli aktuellt med magnetröntgen mot slutet av veckan.

Dagens positiva (läs: skryt):
Lämnade in en sommarkurs som är klar och skickade in ett första utkast av min gradu till handledaren! Blir jag inte skidåkare så blir jag i alla fall en speciell speciallärare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar