måndag 3 augusti 2015

Precis som i Strömsö! Eller?!

Livet som idrottare är inte alltid så rosaskimrande.
Mina hälar har gjort lite ont varje dag. Inte mycket, men så pass mycket att jag inte kunnat ignorera det helt. Hur kan man tro att de ska bli bättre när de gör ont?
Igår morse, när regnet öste ner och det enda jag kunde göra i träningsväg som inte(?) gjorde ont var att ro, fick jag lejdon. Jag frågade Henkka när nästa buss går mot Rovaniemi. Kl. 9 var svaret. 30 minuter senaare hade jag ätit frukost, bytt kläder och packat Amerikatrunken. Nu ville jag bara hem. Och sälja mina fötter till lägst bjudande.

Planen framöver är att ta reda på EXAKT vad det är jag har i fötterna. Alla har sina teorier och det är så irriterande!! Så det är prio nr 1. Prio nr 2 är överkroppsträning. Prio nr 3 är att tänka positivt och sluta vara en Pip- Lisa som ingen vill umgås med. Kanske det borde vara prio 1??

Idag befinner jag mig i Vasa och våldsgästar Oskar. Imorse blev det laserbehandling och på förmiddagen kollade jag upp mina öron som jag tycker att har värkt lite. Mina öron var perfekta så det är säkert öronproppssovandet som är boven i dramat. Skönt att något är intakt iallafall. På eftermiddagen blev det ett simpass. Brorsan kom med eftersom han tränar för triathlon. Själv spände jag en flytdyna runt bålen så att fötterna hölls flytande och bara tränade armarna. Det var inte så pjåkigt faktiskt!

Morgondagens planer är styrketräning och därefter massage. På onsdag har jag läkartid och får förhoppningsvis en remiss till magnetröntgen eller ultraljudsundersökning samt blodprov. Det är allt jag vet om framtiden...

Så nu vet ni. Att mina fötter gör ont och att jag gör vad jag kan för att få dem bättre. Hellre skulle jag ha ont i armen för den kan man vila på ett helt annat sätt än fötterna. Som igår under resdagen, fy faen vad de värkte. Såpass att jag med gott samvete slog mig net på invaplatsen. Och förlåt, jag lovar att jag i framtida inlägg inte ska vara skadefokuserad- vem vill läsa om sånt? Men samtidigt kan jag väl inte ljuga heller och låtsas att jag sitter i Muonio med alla andra och äter renskav (men brorsans mat är minst lika god!!)

Dagens positiva: soligt väder!!!!!

Haha, som att jag med "dagens positiva" skulle kunna svänga detta inlägg till något heltjosan. Bööööörk.

1 kommentar:

Anonym sa...

Har du inte tidigare skrivit att man inte ska fara på läger ifall man är sjuk eller skadad för då ska man vara hemma och vila?

Skicka en kommentar