fredag 14 augusti 2015

Zorro + Emma = fotklubben


Hårbollen Zorro sover som bäst i min famn. Hoppas han sover länge för nu gäller det att hålla honom stilla. Bandaget med skenan har nämligen rutschat ner längs med benet så att skenan knappt överlappar benbrottet längre. Ett skutt i fel riktining kan ge upphov till att benet knäcks igen. 2h har jag hållit honom stilla, 2h till räcker det innan Mamma kommer hem och kan göra om bandaget. Det är bara att gilla läget... och passa på att mobilsurfa. 4h är en lång tid att sitta alldeles stilla!

Både Zorro och jag röntgades igår och stämningen på kvällen kunde väl ha varit bättre (OCH sämre). Zorros ben hade växt ihop snett så nu väntar operation. Och vi som har passat honom dygnet runt i 2 veckor! Vi har ju inte kunnat lämna honom ensam ens 5 min eftersom han kan bita bort bandaget... Krångligt är bara förnamnet då föräldrarnas semester är slut och skolorna har börjat eller ska börja. Å allt krånglande har varit helt i onödan och orsakat onödig smärta för Zorken när bandaget har bytts varannan dag. Suck suck. Men förhoppningsvis blir det bra efter operationen, även om han är tvungen att gå med en tratt på huvudet.

Mina röntgenresultat var heller inte så upplyftande. Jag återkommer lite senare med dem när alla frågetecken har rätats ut. Nu tänker jag ta helg och ladda batterierna för kommande vecka! Planerna är  överkroppsträning och räkfest med släkten från Pappas sida. Hoppas att den tillhörande mångkampen blir kul (pull-ups??). Borde också få klart min lampa snart :D (den blir ju inte så snabbt klar i den här takten, när jag ör inklämd under en trebent vovve!). Visst ska vi visa dem Zorro? Att man kan skutta snabbast av alla även om man har lite krångel!
Nu ska jag sluta innan jag blir alltför schitzo!

Ha det bra och njut av era fötter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar