söndag 20 september 2015Dagens outfit!

Efter en svettig träning med stakmaskinen och en hel del skolarbete var det rent av befriande att i makligt tempo cykla ut till Rejpelt för att träffa Jenny och hennes familj.  Det blev en skön och avslappnande eftermiddag!Vi plockade bl.a. lingon och var mycket stylade som ni ser! Även om det inte blev särskilt många liter lingon så var det en stor ökning i mitt bärförråd! Ifjol plockade jag ju 30 liter hallon och blåbär men i år har det blivit noll, av olika orsaker.

Imorgon blir det vilodag eftersom jag har grym träningsvärk i armarna, tror att de lossnar om jag inte tar det lugnt imorgon ;) Då blir det graduskrivande och annat "kontorsjobb" hela dagen. Utom på kvällen då Manda kommer hit för att baka lingonmuffins. Vi ska improvisera ihop ett eget hälsorecept, fåse hur det blir 😃

P.s. Det första negativa jag har att säga om Vörå är att det pågår nåt slags traktorrally om lördagskvällarna här i centrum. Shit vilket ljud, jag somnade typ kl. 2 fastän jag hade öronproppar... Jaa, om jag hade en traktor så skulle jag gasa på på åkrar eller grusvägar, inte runt en grill!!!
Nästa helg tänker jag skriva en demonstrationsskylt, klä på mig en reflexväst och gå ut och veva och plädera för alla människors rätt till sömn! Alternativet är att ta bygghörselskydden, elker "öronspännare" som lillebror säger. Humhum. Gonatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar