onsdag 9 september 2015

Min nya kompis!


Hösten kanske inte blir så pjåkig heller med min nya kompis stakmaskinen (lägg märke till inva-pallen). Okej den är inte min. Men min kompis iallafall!!

Idag har jag fått besök av Fammo och Fiffi. Vi lunchade vid Elsas kök vid Campus Norrvalla tillsammans med Manda ( vilken mat skoleleverna får, restaurangklass!!!), checkade in min lägenhet, gick rundvandring på internatet och gluttade in i några butiker. Jag rekommenderar starkt Blomstertjänst, det är en mysig present- och blomaffär i Blossom-stil. Dagen har varit superkul, de är alltid roligt med omväxling! Dessutom skämde de bort mig med nötter, gravad lax, hembakt fröbröd och knäckebröd, grönsaker, nypotatis, hemgjord lingonsylt m.m. m.m.. Vilken lyx!! Tack för besöket, det piggade upp min vardag! Nästa gång har jag en kaffekokare :D


Redan på söndag får jag igen besök hemifrån, då av Zorros favoriter M&M. 
Nästa torsdag smäller jag till med inflyttningsfest för Vörå chillclub, som ju börjar göra skäl för sitt namn. Annars är veckans planer att träna, skriva gradu och våldsgästa min nya nästan-granne Andrea. Detta blir en braaa vecka!

Nu---> foamruller. Dagens värsta!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar