måndag 12 oktober 2015

Hänt i veckan

 
Tjenixen!
 
Plötsligt blev jag helt utan att göra och vad passar då bättre än att blogga?! Undrar om jag på allvar har något fel då jag inte bara kan vara... ;)
 
I träningsväg håller jag fortsättningsvis på med stakmaskinen, då oftast intervaller som 2*10*1min eller 4*4 min för att hålla koncentrationen och flåset uppe. Vattenlöper gör jag också ca 3ggr i veckan allt från 1 till 2 timmar. I bassängen har jag ännu inte kört några intervallpass eftersom jag helt enkelt inte vågar. Fötterna känns inte helt hundra än, så även om det inte alls gör ont att vattenlöpa så ids jag inte dra på för kung och fosterland. Får jag tillbaka den smärta jag hade i somras är det nog adjöss med hela denna säsong. Fortsättningsvis svettas jag också i gymmet, där jag för tillfället fokuserar på "motsatta" rörelser och bålstyrka. Anteckna! :D
 
Flera olika skolor har jag också jobbat i på sista tiden (Oskar kallar det för en österbottnisk turné). Det är så himla KUL och jag känner hur jag utvecklas hela tiden! Den känslan då den stökigaste, bökigaste och bråkigaste eleven i slutet av dagen kommer fram och frågar var jag köpt min tröja och undrar när jag kommer igen, den känslan är underbar!! Även om vägen dit är allt annat än enkel och bland annat består av omfattande studier i traktorvetenskap! Men naturligtvis möter man ju motgångar också, som man lär sig minst lika mycket av. Skylten nedan hittade jag annars på en toalett i ett lärarrum...

 

 
 
 
 
 
Det blev min tur att fixa kaffet till snickarkursen, så jag slog på stort och bakade enorma bullar. (Lite hjälp fick jag förstås av Anna och Maria) Den ena farbrorn åt 7 stycken så jag antar att de gick hem! Receptet finns här.
Angående mitt projekt, soffbordet, så går det sakta men säkert framåt. Senaste gång borrade jag hål för tapparna och det blev inte alltför snett! I annat fall gör jag om det :D
p.s. ignorera "sladdhärvan" längst uppe till vänster. Har nån något tips för hur man kan dölja dem?
 
 
 
 
Världens snällaste granne Börje kom också in med nästan ett halvt ämbar med lingon, lyx!!
(jag vet att det är världens sämsta bild, men jag blev så till mig när jag fick dem att jag genast måste fota för att skicka till mina syskon)
 
En dag fick jag för mig att göra en egen tacomix. Receptet hittar ni här, och jag lovar att ni inte blir besvikna. Jag trodde faktiskt att den skulle smaka lite överekologiskt och rastaflätor, men icke! Mixen är ÄNNU godare än den köpta! Men den främsta bonusen är att man slipper tillsatt socker, konserveringsmedel, smakförstärkare, klumpförebyggande medel och gud vet vad. Testa!
 
 I morgon ska jag plugga arslet av mig så att jag inte behöver göra det hemma i Larsmo. Jag åker nämligen hem för att jobba en vecka från och med onsdag. Då blir det släktkalas och en massa annat skoj. Zorro, I´m coming home!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar