fredag 23 oktober 2015

Mysigt med höst!

Nästan varje blogginlägg har på senare tid inletts md en ursäkt för dålig uppdatering... Men inte detta ;)
 
Tycker ni inte att det har varit en otroligt vacker höst? Och mysig!
Nu när jag har haft lite mera fritid än vanligt har jag passat på att njuta av tända ljus mest hela tiden... Jag tycker att det är superdupermysigt att vid frukosten tända ett ljus eller två och i lugn och ro läsa tidningen. Helt klart bästa stunden på dagen!
Jag beundrar verkligen folk som orkar sätta energi på att fotografera vackra frukostar. Det här ser ju mest ut som minkmat!
 
Och på tal om tidning: en gullig äldre dam som bor i lägenheten intill har bestämt sig för att dela sin dagstidning med mig. Kl. 8 varje morgon finns den ihoprullad utanför min dörr! Är det inte FÖR snällt? Hon ville absolut inte ha något i gengäld, men jag tror bestämt att jag ska klura ihop nånting riktigt fint i julklapp åt henne. Kanske jag knackar på hos henne ikväll för att se om hon har lust att titta på Idol? Lite sällskap uppskattas väl alltid?!
Jag SKA sluta berätta (=skryta) om mina grannar snart, men jag kan helt enkelt inte sluta förundras över dem :D
 
 
 
Det här är mitt kommande soffbord. Är det inte fint?
 
 
 
I morse fick jag sällskap av Andrea på stakmaskinen. Här ser ni mig på min inva-pall.

Två snyggingar!  Snart kommer våra nya Trimtex-dräkter för vintern. Det ska bli spännande att se vilken färg de är i år. Gröna tippar jag!


I helgen kommer jag att vara i Vörå eftersom jag ska göra en hel del skolarbeten. Kanske hälsar jag på hos några kompisar också! Nästa vecka blir skoj för då kommer Sara hem, plus att Andrea har inflyttningsfest!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar