torsdag 29 oktober 2015

Tid till fotspecialist

Nu har det snart gått 2 månader sedan jag fick min trevliga diagnos och helt skippade all träning där fötterna belastas. Värken är ett minne blott men fötterna är fortfarande inte så bra som jag hade förväntat mig för två månader sedan. Det måste ju vara enormt svårt för läkare att uppskatta återhämtningstid överlag, tänk hur olika folk kan reagera på en simpel förkylning... Hur mycket varierar inte tiden för en sån här skada då? Allt från 1 till 10 månader säkert! Sååå, tålamod!

 Tack vare Rolle och Tom Antbacka har jag fått en tid till en av landets främsta fysioterapeuter, inriktad på fötter. Han har bl.a. hand om balettlandslaget! Mitt ihopväxta hälben kan man inte göra något åt, men förhoppningsvis finns det övningar som kan stärka upp min fot så att belastningen på hälen minskar... Eller nåt liknande! Jag ger det ett försök i alla fall, hoppas det finns något jag kan göra :) Vem vet vilken ballerina jag kommer att bli?

De senaste veckorna har jag gått längre sträckor (som i skolan eller på stan) med kryckor och det tänker jag fortsätta med. Alla killar öppnar ju dörren för en då! I övrigt fortsätter jag med att ha massa program varje dag, då mår jag som bäst!
I helgen har jag en logopedikurs och bor hos Jenni och nästa vecka bor jag i Larsmo pga jobb.

Kom ihåg att titta på Suomen Cup i helgen! Kanske brorsan syns i rutan? Han är ju med som någon slags alltiallo med Minkengänget. Ååh vad jag saknar er allihopa, startup-lägret med föreningen är med det roligaste på hela året!! Men det kommer fler tillfällen!

Lycka till önskar jag alla som läser!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar