måndag 16 november 2015

Monday

Snitsig rubrik, ja veet!

Det har varit intressant att följa med tävlingarna i Olos, flera föreningskompisar visade framfötterna, KUL!!! Att få inleda säsongen med lyckade lopp är viktigare än många tror, det kan ge en det självförtroende och det flow man behöver för att ta stora utvecklingskliv. Nu längtar jag till Lappland... Instagram är fullt med bilder från Muonio/Jeris där FSS-gänget håller hus och det ser helt sagolikt ut! Inte ens jag kunde misslyckas med vallningen tror jag!


Som tur är finns Lappland kvar också efter jul. Just nu känns det orealistiskt att stå på skidor innan jul, men jag jobbar hårt varje dag med mina fotövningar så förhoppningsvis kan det snabba på processen. Det knepiga är väl inte att få starkare muskler i fotområdet utan snarare att få aktiverat musklerna både i vardagen och i den kommande träningen, eftersom jag gjort fel i så många år (hela livet?). Planen är att träna fötterna i några veckor innan jag testar att göra kortare pass med inlägg i skorna, troligtvis parstakning (på snö eller i Botniahallen beroende på snöläge) eller cykling (i Botniahallen). Jag hoppas och tror att det ska kännas helt annorlunda i fötterna då jämfört med i somras, att fotövningarna verkligen har gjort utgångsläget annorlunda! Framförallt ska det bli oooerhört skönt att inte behöva planera varje dag utgående från tumregeln: gå och lyft så lite som möjligt. Och på tal om det, här är min snitsiga allt-i-allo väska (jag använder den för att dra hem mat från affären, för att dra skolböcker till skolan och för att resa runt):

2/10 poäng för utseende, 9/10 poäng för rullbarhet, 8/10 poäng för antal fack som rymmer en banan och 11/10 poäng för nördighet.


Annars knallar livet på. Pappa fyllde år i helgen och i samband med det hade vi en Pappa&Zorro-fest, för att fira både födelsedagsbarnet Pappa och för att fira att Zorro är frisk (och samtidigt tacka alla som ställt upp med hundskötandet under 8 jobbiga gipsveckor). Otto och jag har inlett ett projekt att se igenom alla Star Wars-filmer så att vi är uppdaterade och taggade tills premiären av den sjunde filmen. Jag vill också bli en Jediriddare!! Jaja. I väntan på att antalet midi-chlorianer ska stiga får jag väl slita på som lärare. Jobbar i Larsmo fram till onsdag och på torsdag har jag för en gångs skull en dag helt utan planer. Kanske det blir Know How-mässan i Botniahallen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar