fredag 27 november 2015

Nya skoinlägg!

Den här fredagen har jag ägnat helt åt mig själv! Kl. 8 började min makeover vid salong Artistica, men från det har jag ännu inga bilder eftersom jag väntar på klartecken från Sevendays. Därefter strosade jag på stan och fyndade en hel del vid Punnitse & Säästä där de har slutförsäljning (passa på!),  lunchade och besökte bästa massören David. Mina fötter fick sig en välbehövlig omgång så idag blir det ingen fotträning! På eftermiddagen tog jag hjälp av Katja vid Eurofysio som gjorde personliga stödsulor/skoinlägg åt mig. De ska jag använda när jag kan börja träna igen, men inte i vardagen. Bäst vore det ju förstås om jag blev så stark i fötterna att jag klarade av att röra mig på rätt sätt så utan "extern hjälp", men faktum är att direkt man blir trött går man tillbaka i det tidigare rörelsemönstret. Försök själva tänka på er fotposition när det bränner av mjölksyra i hela kroppen och pulsen är kring 190. Känner man ens av sina fötter då? ;)
 
Mina apostlahästar!
 
 
Annars måste jag bjuda er på en bild från i onsdags. En av snickargubbarna (gubbe är ett fult ord, jag vet... "Farbror" låter ju inte hellre så bra. "Mogen man" låter som något i en kontaktannons... Äh, "kurskompis" kan man väl säga!). Nåväl, en av mina manliga kurskompisar hade tagit med sig ett ljus till kaffestunden, för min skull!! Jag tyckte det var så sött att jag måste föreviga det hela. Man kan lugnt säga att bilden inte är arrangerad! (Zooma in alla inredningsdetaljer, i synnerhet ljusets undelägg, två skruvlådor!)
 
 
 
Här är ena bordets kortsida. Jag har aldrig gjort något i tekniken halvt-om-halvt tidigare men har lärt mig enligt principen learning by doing (läs: jag har gjort om krysset helt eller delvis 8 ggr och satt 4 kurskvällar på enbart det!). Som tur är har kursledaren ett grymt tålamod och låter mig pynja på och göra om i all evighet om jag så vill. Den här kryssversionen är jag däremot nöjd med och jag tror att jag kommer att kunna leva med det i flera år utan att få lust att elda upp det hela. Mitt bord ska inte bli något bra-för-att-vara-första-gången bord. Det ska bli ett bra bord med alla mått mätt.

Jaja. Nu tar jag helg. Ska göra höstens sista skolarbete, baka pepparkakor med min granne och titta på Jennys Olle när han sjunger med dagklubben i kyrkan! De ska bli mysigt :) :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar