söndag 1 november 2015

Vuokatti Suomen cup

Hej!

För tillfället sitter jag på hotellsängen och väntar på att stafetterna skall dra igång. Jag har varit i Vuokatti med Minken sedan torsdag kväll. Riktigt kul att träffa de övriga skidåkarna i föreningen! Jag har varit reserv till stafetten men som tur behövde jag inte hoppa in. Lusten att delta i sprinten var inte så stor förrän det var dags igår. Då skulle jag gärna ha kunna hoppa in på startlinjen, men det gick nog riktigt bra att se på från sidan också :)

Gårdagen blev en riktigt bra dag för föreningen. Matu och Toni tog dubbelseger i herrklassen men efter att tävlingsjuryn diskvalificerade Matu, blev han sist i finalen, alltså sexa. De flesta ansåg att det var en felbedömning, men det är juryn som bestämmer. De viktigaste var ju trots allt ett fint formbesked. Christoffer inledde säsongen stark genom en 28:e plats i kvalet och 25:e plats totalt.

Andrea hade lite oflyt och föll i nerförsbacken, hon slutade på placering 31, som är otroligt retande. Julia Häger gjorde ett mycket fint lopp tog sig nästan vidare och blev 36:a. Unga Elin Forsgård fick göra tävlingsdebut i damklassen och gjorde bra ifrån sig.

Nu är det dags för stafett så nu ska jag ut och heja på lagen och eventuellt ge ut någon reservstav. En liten förändring blev det i damlaget då Andrea fick förhinder att skida och Elin Forsgård får hoppa in!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar