tisdag 22 december 2015

En tripp till Vasa

Idag blir det en tripp till Vasa. Kl. 10 ska jag skriva min sista tentamen någonsin och på eftermiddagen har jag neurologisk träning i Malax. Dennis hade lovat att ge mig tips för vilka benövningar jag kan börja köra i styrkesalen så jag känner mig som ett barn på julafton (höhö). Men jag försöker att inte ta ut något i förskott, för ska jag vara ärlig gör fötterna fortfarande ont vid längre vardagsbelastning än 45 min. Det kan alltså hända att benträningen skjuts upp, men säkerligen får jag nåt annat att jobba med. Hursomhelst har jag varit benhård med rehabträningen - det är skönt att veta att jag har gjort allt jag kan.

Eventuellt skriver jag någon rad om utlåtandet jag får, men i övrigt tänker jag inte nämna fossingarna mer än nödvändigt under julledigheten. Jag tänker ta det lugnt och umgås med familjen, göra saker jag tycker om och bara njuta av nuet. Av att jag i övrigt är frisk, glad och energisk och har en spännande vår framför mig. Jag undanber mig alla frågor om mina nedre extremiteter - jag vet att ni menar väl men det blir lite jobbigt att jämt höra frågan ute på stan eller på olika slags träffar, speciellt eftersom det är en så #%¤%¤&%¤ seg sort det här. Deal?!

På tal om saker jag gillar: ikväll blir det Star Wars för hela slanten! Jag och mina två bröder ska ÄNTLIGEN på bio!! Jag vet inte vart jag ska ta vägen, det ska bli så spännande och kul och alldeles underbart!!!! I mitt förra liv var jag en wookie!

May the force be with you!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar