onsdag 23 december 2015

Nya skidor från Mattssons

 
Tjenixen!
Mitt i julstöket glömde jag bort att nämna att jag hämtade årets skidbeställning från Sportia Mattsson denna vecka. Det har ju inte varit lika bråttom att hämta dem och testa dem som i vanliga fall så därför dröjde det 1,5 månad längre än vanligt för mig att pallra mig dit!
 
Återigen hade Uffe fixat en bra deal för mina Fisherskidor!
 
Både enligt Skiselectorn och enligt det vanliga hederliga klämtricket verkade mina nya skidor vara väldigt lovande! (För att förtydliga: det är pappa och Uffe som klämmer på skidorna, jag står mest och hummar bredvid.) Förhoppningsvis har vi hittat ett eller flera par som funkar i lösare förhållanden, för det är på den fronten jag alltid har problem med utrustningen och tekniken. Det är bara att inse att nuförtiden råder riktiga vinterförhållanden på 10 % av skidtävlingarna, resten skidar man i slask och snömodd... I år beställde jag för första gången också ljusbottnade par, som ska fungera i våtare fören. Det ska bli spännande att testa!
 
Annars, jag har fortfarande ett par skidor till salu, klicka här!
 
 
 
 
Just nu känner jag mig precis som den här mannen, i alla fall i refrängen (klicka på play):
 
 
Varför det? Jo:
 
- Tenten igår gick superbra!
- Tack vare gårdagens givande fysioterapi är jag ett steg närmare funktionsdugliga fötter!
- Den nya Star Wars-filmen var bättre än bäst! SE DEN, ANNARS ÄR DITT LIV MENINGSLÖST!
- Jag har fått världens julstämning och har allt klappat och klart!!
- Idag har jag haft en sorterardag (=sorterat avfall noggrant!).
Undrar vad man har för diagnos när man stengillar att sortera saker man ska slänga? Att slänga en påse i soporna som är rätt sorterad eller att köra med en fullastad bil till ekopunkten känns alltid lika bra :D  Jaja, värre åkommor kan man väl lida av!
 
Nu vill jag önska alla en riktigt GOD JUL!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar