fredag 11 december 2015

Vinterns paket från Trimtex!


Ett efterlängtat paket från min klädsponsor Trimtex dök upp i veckan.
Årets temafärg lila får 12 av 10 julgubbar av mig, superfin nyans!

 
Min absoluta favorit är den långärmade blusen på bilden ovan. Färgmässigt ligger den någonstans mellan mörkblå och lila, såå fin! Dessutom sitter den som en smäck. Jag är för lat och för ovårdad för att just idag publicera en bild på mig själv iklädd tröjan, men jag ska ju tvätta upp mig i samband med julbastun, så kanske det dyker upp ett foto efter det! Nytt för i år är också strumpor och ett större antal huvudbonader. Ifjol fick jag lite kritik för att använda fel slags mössor på tävlingarna, men det hade främst att göra med att jag alltid lyckades svetta ner 2 par innan tävling :D Det lär ju inte hända igen! Men de här får jag inte använda på annat än på byatjöörona eftersom det är föreningens mössor som gäller på riktiga tävlingar, eller hur?! ;)
 
Även om jag gillade fjolårets rosa dräkter så
känns det skönt att också ha en dräkt med lite mindre utstickande färgskala. Trimtex svarta brallor är helbäst, äntligen ett par ytterbyxor som är tajta men som ändå stretchar och håller värmen!
 


Så här ser tävlingsdräkten ut. Den lär ju inte bli använd i spåret på ett tag ännu, men nog i gymmet. Underbart med ett par tights som man kan träna med i mera civila miljöer. Vi skidåkare är ju vana att se såväl tjejer som killar i gröna, gula, röda, vita trkåer i alla slags mönster, men resten av mänskligheten tycker väl att det ser lite småfånigt ut när man traskar in i gymmet med FSS-tightsen från 2010... (röda och orangea med vitt på baken). Dessa behöver man allt annat än skämmas för!!

Snart kommer det kanske nån in action-bild, eventuellt redan i helgen då syrran kommer med till gymmet som både sällskap och teknikkonsult. Va kul de ska bli! På något mystiskt sätt fick jag en extra motIvationskick av denna julklapp! :D

TACK TILL TRIMTEX!!!
OCH TREVLIG HELG TILL ER ÖVRIGA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar