söndag 24 januari 2016

Dubbel comeback för Sjölunds

Hejhå!

Gårdagens tävlingscomeback gick bra för både mig och brorsan. Oskar vann 100m:s sprinten med knapp marginal, enbart 8 hundradelar före Kasper Lönnbäck! Herrtävlingen var väldigt jämn och redan ett felskär kunde ha avgörande betydelser på den korta sträckan! Så jag tror det handlade om både tur och skicklighet - och rätt uppladdning :)

Själv babblade jag på hela dagen och ger mig själv godkänt betyg. Dt var svårt att prata utomhus eftersom högtalarsystemet hade en fördröjning på någon sekund, så att man konstant hörde det man hade sagt sekunden innan. Mot slutet blev jag van men allra först sluddrade jag massor, kändes det som, eftersom mitt eget ljud överröstade mina tankar så att jag blev alldeles kollrig! Hursomhelst var det superduperkul att vara "tillbaka" och att få går runt och ställa alla slags frågor. Lite mera övning behövs nog för att kunna referera lika bra som proffsen, speciellt med tanke på att jag inte är så teknisk. Men med tanke på att jag inte hade förberett mig alls gick det mycket bra! Tycker jag :)

Jag tror också att pappa gillade att vara på skidtävling, träffa alla igen och äta lite korv. Skidvallningen kanske han inte har saknat, men vallakunskaperna verkar han inte ha glömt bort med tanke på att Oskar ändå var bäst. Just nu är de två i Nedervetil på landskappstafetten, så det blev en comeback-helg som heter duga!

Nu ska jag ta tag i min långa to-do-list... Varför känns det som att tiden inte riktigt räcker till? Helknäppt egentligen med tanke på att jag inte precis tränar 4h om dagen. På tal om det blir det fysioterapi efter jobbet imorgon, yes! Att var eller varannan vecka träffa fysioterapeuten motiverar mig verkligen till att göra mitt allra bästa under rehabövningarna. Malaxbesöken fungerar som små mål på vägen, vilket är guld värt för knoppen. Om jag bara siktar in mig på att "jobba duktigt fram till april" tar jag knäcken på mig själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar