torsdag 21 januari 2016

Speaker på DM!

Hallou!
Nu gör jag comeback till skidtävlingar - som speaker. Fick igår veta att jag tillsammans med Filip Brunell ska ha hand om snacket i Nykarleby på distriktsmästerskapen i helgen!
Jaa, att prata är jag ju bra på, men själva innehållet är ju inte alltid femstjärnigt :D Nåjaa, jag kör på känsla och hoppas att det inte kommer alltför många grodor :)

Det ska bli kul å få vara med om lite skidatmosfär igen, även om jag gärna hade haft nummerlappen på. Jag hade faktiskt beslutat mig för att inte se på nån skidtävling live i år, men gjorde ett litet undantag nu... Det handlar inte om att jag är för bitter för att se på, tvärtom skulle det vara roligt att uppleva allt igen, utan om att jag inte vill vara med om en fem timmar lång intervju av ca 350 bekanta och mindre bekanta. Det jag menar är alltså att jag inte i nuläget kan njuta av atmosfären och heja på, utan att jag överallt kommer att träffa människor som förståeligt nog vill fråga den unika frågan: hur är det med fötterna? Eller: när blir de bra? Eller: hur känns det? Jag vill ju så gärna umgås, men att traggla igenom densamma storyn mer än en gång är inget jag längtar efter, snarare blir jag bara på dåligt humör.

Men nuuu, är det ju jag som står för intervjun! Det är nämligen jag som ska gå runt och fråga smarta och mindre smarta frågor! Perfekt!

Jag tackar föreningen för förtroendet och hoppas att jag inte ska göra någon riktigt besviken ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar