måndag 25 januari 2016

Städa städa

Hejhå!

Här sitter jag i en nyskurad lägenhet, känns fräääscht. Ni skulle ha sett hur dammigt och lortigt det var här tidigare, eftersom jag i flera veckors tid har använt min lägenhet i Vörå som någon slags mellanlandning där jag sovit över och sedan stuckit iväg. Gillar ju att ha det ordningsamt, men när tiden inte räcker till så tummar jag liite på mina städregler. När hela köket är rödbetsfärgat är det väl dags att damma av städgrejerna och feja upp lite, särskilt eftersom Mommo och Moffa kommer imorgon kväll. M&M, jag, Oskar, Jenni och Manda åker iväg till Vasa för vår årliga middag och snålvattnet hänger redan... Säger man hänger? Nåjaa.... De ska bli sååå kul för det är världens finaste gäng!

Efteråt sover en del över här och jag har redan placerat ut lite propaganda i gästrummet! (Jaa, gästrummet är också matsal, vardagsrum, bibliotek, gym och walk-in-closet :D )
Fick denna tavla i inflyttningspresent av Nina. Jag trodde jag skulle dö i en fnissattack! Det hela blir ännu bättre när jag drar upp persiennerna och kan skymta Citygrillens neonskylt! För er som inte vet så är Citygrillen Vörås motsvarighet till frihetsgudinnan, och Grillbussen är Big Ben!
 
P.s. Jag har åtminstone 3 spännande saker att berätta eller visa, men det tar jag en annan gång! Cliffhanger 3.0
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar