lördag 20 februari 2016

Barnens Vasalopp

Jag är nyss hemkommen från Larsmos härliga evenemang Barnens Vasalopp.
Deltagarantalet var fantastiska 500, vilken skidfest! Det bästa är att man inte har någon tidtagning och att alla får en medalj samt en överraskningspåse, med bland annat en biljett till restaurangkedjan Friends & Brgrs, vars namn jag lyckades uttala fel sådär 5 ggr (Jag var nämligen speaker idag) (shit, vilken lång mening). Jag vet inte vad som hände, men varje gång jag skulle säga det så kände jag bara, nääe nu kommer det att gå åt pipan, och så gick det också förstås. "Frends änd bööördjeers", "Frends änd Burgers", "Frends änd Böödjes" o.s.v. Som tur kunde min kollega Kim lite bättre engelska idag, och han påpekade att jag kunde ha uttalat namnet ännu värre. Tur att jag inte sa "Frends änd Bögers" så att 1000 personer hörde!

Roligt var det i alla fall att se alla entusiastiska barn och föräldrar, och att träffa en del av gänget man saknat under vintern. Nu har jag inte några nya speakeruppdrag på kommande, men från If Minkens sida har jag blivit tipsad att delta i en speakerkurs på Norrvalla med Lalle Broberg i mars. Jag måste ta mig en titt i kalendern för att se om det passar i och med att det är mycket på gång just nu, men jag är definitivt intresserad, Lalle är en cool typ :)

Hoppas förstås på att få vara Hippo-maskoten nästa år. Hippokurser har jag inte hört talas om, tror att det är talangen som avgör för det uppdraget. Fåse, fåse ;)

Ikväll kommer Oskar hem, han ska delta i Fäbodaloppet och styr sedan kosan norrut mot M&M:s näste i Levitrakten! 1,10m snö har de där och jag är inte alls avundsjuk..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar