torsdag 25 februari 2016

Fina dagar i Levi

På söndag kväll hoppade jag på nattåget till Rovaniemi för att få tillbringa några dagar i morföräldrarnas stuga vid Levi tillsammans med dem, morbror Johan och kusinerna Viktor och William. Vi har haft otroligt sköna dagar här uppe. Snö finns ca en meter och mera har det kommit varje dag. Långa turer i njutbart tempo innehållande många plätt-och munkpauser var planen för denna vecka och det lyckades jag med! 

Idag hade jag tänkt köra till Immeljärvi för att pimpla lite men enligt den enda fiskaren jag såg där på onsdag så kommer det ingenting där för tillfället, så jag bestämde mig för att göra ett försök här intill stugan på älven istället. Då det inte nappade här heller så tog jag på mig skidkläderna och drog ett varv runt fjället. Det var tungt att fiska här, först ca 70 cm tung snö på isen, sedan 70 cm tjock is!

Imorgon bitti åker jag hem och på söndag tänkte jag skida Botniavasan. Det skall bli roligt! I alla fall tills krafterna börjar tryta :) 

Här några bilder från veckan.

Immeljärvi

I väntan på napp

Morbror och jag pausar vid Kätkän laavu


Norra delen av Immeljärvi

1 kommentar:

Sandra Botes sa...

Hej, jag är Sandra Mari Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
1. Lär din älskare eller make tillbaka
2. Pengar spell / lycka spell
3. Välstånd stavnings
4. Skydd trollformler
5. Skaffa ett jobb stavnings
6. Promotion trollformler
7. Att få dina pengar tillbaka
8. Freedom trollformler
9. kärlek stava
10. Hämnas stavnings

Skicka en kommentar