måndag 8 februari 2016

Julia Häger fick FM-silver!

Det absolut BÄSTA med hela FM-helgen var JULIAS SILVER!
Under tiden Julia var i spåret satt jag på en presskonferens (vilket proffsigt ord!) med datorn i högsta hugg för att skriva ett referat av intervjuerna. Jag försökte se oerhört intresserad ut, men i smyg kollade jag liveresultaten i Julias klass D20.
Julia det är sitt fel att det referatet blev det sämsta! :D

Näe men skämt åsido, jag började rysa i hela kroppen och fick tårar i ögonen när jag genom fönstret såg henne fira med kompisarna i målfållan! Jag är nog inte den enda som blev berörd kan jag lova.
Hon är helt enkelt en sån person som man unnar all framgång i världen. Hon är en genomsnäll, omtänksam och helt fenomenal tjej med en sund och ändå mycket professionell inställning till skidåkningen. Hon är den som alltid har ett leende på lager och lyckas vara glad och hjälpsam när alla andra är trötta, slitna, har lågt blodsocker och blöta skor. Efter många säsonger med hälsoproblem visade hon konkurrenterna var skåpet skulle stå, och det var ju bara så jäädrans härligt! På hemmaplan dessutom! In i bängen bara!  
Charles, Julia, Lillan. Kärt barn har många namn!

Grymt mysig familj har hon ju också, här med medaljkorven i högsta hugg!
För att inte Julia ska känna sig så besvärad, och för att jag också ska få vara med på bild, inkluderar jag ett riktigt feelisfoto!
 
Grattis Charles, det här var bara början!

2 kommentarer:

Julia H sa...

Oj Emma, va ja blir glad å rörd. Tusen tusen tack!! Jag har lärt mig mycket av er äldre på lägren också å det uppskattar jag :)

Emma sa...

Va roligt om du blev glad av inlägget, för det var det som var mitt syfte ;) Å trevligt att höra att du också fått något i utbyte under våra läger :D

Skicka en kommentar