torsdag 4 februari 2016

Nyhet 3: Mitt första riktiga speciallärarjobb!

Tjohej alla!


Just nu går jag runt och svävar på rosa moln! Jag har fått ett riktigt, eget alldeles superäkta jobb! Och inte bara vilket jobb  som helst, utan THE JOB!
Från och med i mitten på mars, när mina egna studier är så gott som klara, kommer jag att jobba som speciallärare med den förberedande undervisningen i en lågstadieskola i Vörå. Jag kommer alltså att ha hand om en språkutvecklande undervisning för ett fåtal elever med invandrarbakgrund. De som känner mig på riktigt, och inte bara via bloggen ;), vet att jag brinner väldigt mycket för flyktingfrågor och integrering, så jag trodde jag skulle svimma av lycka när jag fick erbjudandet!
De ska bli alldeles fantastiskt spännande, roligt och lärorikt att få jobba intensivt med bara några elever och få använda min fantasi och kreativitet, eftersom det verkligen kommer att krävas!  Tänk att (förhoppningsvis) kunna göra skillnad! Och som inte arbetsuppgifterna och tidpunkten skulle exakt såsom jag hade önskat, så ligger skolan hela 300 METER från min lägenhet. Klimatsmart så det osar om det!

Vad som händer efter sommarlovet är ännu lite öppet, men hur läget än är med fötterna i april och maj så kommer jag ju inte att böka på med 20h träning i veckan. Därför borde det inte vara något problem att hinna träna den mängd träning som fötterna klarar av under den perioden. Nu tänker jag bara nappa tag i den här chansen och se vart det bär! Ååh, jag är så himla glad över att jag i princip låste in mig i flera veckor i höstas och bara skrev som en galning på gradun, trots att det smakade trä emellanåt. Hade jag inte gjort gradun klar hade jag inte haft möjlighet att vikariera runt som en tok, och då hade det ena heller inte lett till det andra!

Tjoho!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis!! �� // Annika

Emma sa...

Tack ska du ha! :D

Linda Dahlsten sa...

Åååh GRATTIS EMMA! :D så himla kul att do fått jobb!! Lycka till, du kommer fix e galant :)

Emma sa...

Tack Linda för gratulationen och de fina orden! :D Det ska bli superduperkul! P.s. Det stämmer inte alls det där om att det är svårt att få jobb. Bra man är aktiv och engagerad finns det massor av jobb - vad är det för jädrans pessimister som har lurat i oss en massa dumheter på PF!? :)

Anonym sa...

Grattis! och bra skrivet då glädjen smittar av sig, jag ska gå omkring och le hela dagen :)

Malin sa...

Jeejee! Du e bäst!

Emma sa...

Tack Anonym, jag börjar också le av din kommentar :D Å thanks Frodo, hoppas rehaben går bra! :D H. Projektledare i fotklubben

Anna sa...

Fantastiska nyheter!!! Lycka till, du e som gjord för jobbet! :D

Emma sa...

Hej Anna och taaack, det värmer!! :DD

KJF sa...

Viär verkligen glada för din skull. Vi tror att du kommer att känna att ditt arbete är meningsfullt. Lyckliga är de elever som får en motiverad lärare. Det finns inget som är så dåligt som en släntrianmässig lärare.

KJF sa...

Viär verkligen glada för din skull. Vi tror att du kommer att känna att ditt arbete är meningsfullt. Lyckliga är de elever som får en motiverad lärare. Det finns inget som är så dåligt som en släntrianmässig lärare.

Emma sa...

Tack M&M! :) Jag ska göra mitt allra bästa för att aldrig bli en slentrianmässig lärare!

Mikaela sa...

Grattis Emma! Det blir säkert glädjefullt för dig.

Emma sa...

Stort tack Mikaela! :D

Skicka en kommentar