måndag 1 februari 2016

Speaker igen + produktreklam!


Hej!
 
Speakeruppdraget igår under stafett-DM bjöd på en liten överraskning: det digitala tidstagningssystemet hade tagit semester (och det var inte någons fel)! Det gällde alltså att referera stafetterna med enbart två pennor och startlistan till hjälp! Det hade gått åt pipsvängen om jag inte hade haft suveräna Linnea med mig, som pekade hit och dit på papprena och skrev upp placeringar vid växlingar hela tiden! Jag fattar faktiskt inte hur vi kunde lyckas med att referera upp till fyra stafetter samtidigt, med all förhandsinfo, alla starter, växlingar, vurpor, spurtdueller och målgångar som det innebar! Det var verkligen kul, men kanske lite väl utmanande! Kände mig som en u-formad banan när jag kom hem, hängig, trött och gul? Hursomhelst, med tanke på omständigheterna ger jag vitsordet 8 till mig själv och vitsordet 10 till födelsedagsbarnet Linnea! Å förstås tummen upp till alla andra funktionärer som alla gjorde att det blev en riktig skidfest :) När jag en gång håller på att smöra runt kan jag passa på att ge tummen upp till Minkens nyförvärv Pade som gjorde en grym insats i stafett-FM igår, liksom Kronan-tjejerna!
 
Redan nästa helg är jag tillbaka i skidsvängarna, när junior-FM avgörs i Vörå. Därefter blir det en helgs paus följd av ett speakerjobb på Barnens Vasalopp. Det senare är VÄRLDENS ROLIGASTE SKIDEVENEMANG, jag hoppas att folk här i trakten faktiskt inser vilket himla bra arrangemang det är för både barn och vuxna! Anmäl hela syskonskaran vettja! Jag åkte själv loppet allra första gången det ordnades, 2 år gammal. Sträckan var 1,7 km och min ledsagare var antingen faffa eller moffa... Jag antar att jag bälgade hela vägen! Som bäst har jag varit trea, efter Maria (Grundvall) och Emma (Storvall), någon gång i en svunnen tid då det var Briko-brillor i mosquito-stil som gällde modemässigt! Eftersom jag också varit kranskulla, och nu som sagt ska vara speaker, har jag bara de ONE AND ONLY kvar. Att få vara Hippo, Andelsbankens maskot. Tänk att få "shejka" runt med Hippos gosiga tryne :D  Får några år sedan fick jag en förfrågan, men hade då en egen tävling samma dag. Nåja, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge!
 
 
 
 
Här kommer ett tips från coachen:
Ekologisk body butter (motsvarar bodylotion) från café Skorpan i Jakobstad. Helt underbar kräm som doftar alldeles himmelskt - man (jag) skulle vilja äta upp hela burken! Ändå är det funktionen som gör den fenomenal, mina köldeksem på händerna är som bortblåsta efter 1 dags användning! Ingredienserna är kokosolja, kakaosmör, eterisk olja från pepparmynta och yang yang. Inget annat!
 
 
 

2 kommentarer:

Patrick Kronberg sa...

Tack Emma!!!

Emma sa...

Hej! Roligt att du råkade läsa inlägget, du skidade som sagt toppenbra! Mera sånt :)

Skicka en kommentar