fredag 4 mars 2016

Skidpremiär!

Aldrig tidigare har jag gjort min skidpremiär i månadsskiftet februari-mars, men bättre sent än aldrig! Jag vågar inte göra annat än parstaka och vill heller inte vara tillbaka på ruta noll direkt, så därför blir det inte några monsterpass. Två parstakningsrundor har det blivit och 35km står det på mätaren. Magmusklerna gör ont kan jag säga!

De e superkul att vara utomhus, men själva parstakningen är väl inte det mest fantastiska jag har upplevt. Jag har ju inte gjort annat än parstakat i sommar och under hösten var jag ju nästan gift med stakmaskinen, så därför känns det inte så omväxlande. Vilken surkärring jag låter som - de e ju klart det är kul, men inte superduperkul. Däremot höjdes motivationen av att äntligen få ta i bruk de nya Salomon-dojorna och handskarna från Vauhti. Jag använder enbart skateskor eftersom de ger bättre stöd åt vristerna än de klassiska, dessutom har de ett spänne över fotryggen som gör dem extra stabila.
Annars har jag haft ett riktigt skönt sportlov, cyklat, gymmat och testat lite sparkstötting, umgåtts med vänner och släktingar, vegetariserat, besökt frissan, skrivit skolarbeten m.m. Jag försöker ladda batterierna eftersom jag vet att det kommer att bli intensivt med både praktik, studier, jobb och cykelträning ända fram till sommarlovet.

 
Såhär såg det ut för 1 år sedan, tänk att få vara där nu! Men som man brukar säga, no eri grannt i Laasmo å!
 

4 kommentarer:

KJF sa...

Heja Emma. Jag tryckte i misstag på träna mera. Det menade jag inte,utan va roligt att du igen får vara på skidor. Lycka till önskar M&M i Lappland

Emma sa...

Hej M&M! Skönt att höra att det inte var någon som tyckte att jag borde träna mera redan nu! Javisst är det roligt, just nu längtar jag såå till Levi, en varm kopp choklad vid Sammuntupa och kanske lite plättar vid Aakennuspirtti! Ha det bra och njut för fulla muggar!

Sandra Botes sa...

Hej, jag är Sandra Mari Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
1. Lär din älskare eller make tillbaka
2. Pengar spell / lycka spell
3. Välstånd stavnings
4. Skydd trollformler
5. Skaffa ett jobb stavnings
6. Promotion trollformler
7. Att få dina pengar tillbaka
8. Freedom trollformler
9. kärlek stava
10. Hämnas stavnings

Anonym sa...

Ne hödu Sandra, tyng de! h. Emma

Skicka en kommentar