söndag 17 april 2016

Magisterexamen i specialpedagogik- check

Hej på er!Vet ni, nu är jag klar med mina studier! Regndans + trolltrumma + långbenskratt!!!
Om jag förstod studiehandledaren rätt  är jag den första elitidrottaren som fixat lärarstudierna vid ÅA på en normal, t.o.m. något förkortad, studietid. Det är väl egentligen ingen merit, utan snarare en vink om att jag har ett Fröken Duktig-syndrom. Tidvis har det varit väldigt tufft och jag har fått offra sjukt mycket av min fritid, ingen annan än min förra kämppis Johanna vet hur mina dagar såg ut. Men nu när jag i princip har papprena i hand är studietakten ingenting jag ångrar, för jag hade ärligt sagt inte orkat med en enda termin till. Fast det är väl en inställningssak.

Nu ska det bli uberskönt att "bara" arbeta på dagarna och ha fritid på kvällarna. Om man räknar bort de somrar då jag inte studerat, kommer jag att för första gången på sisådär 5 år också ha helgerna lediga. Aaaah... Undrar vad jag ska göra? Jag kommer i alla fall att åka hem och träffa Zorrimorran, skååni va ja har dryyft!

Annars har det väl inte hänt så mycket. Mitt bord var på en utställning igår. I Vörå. Så nu är det kanske två personer till som har sett det. I träningsväg rehabtränar jag varannan dag plus att jag gymmar några gånger i veckan, så mycket som överkroppen klarar av. Grr vad det skulle vara kul å pressa benen lite. Å  reven - de e ju snart sommar! Cyklingen är fortsättningsvis på is efter bakslaget när jag cyklade till praktiken. Nu får läkningen helt enkelt ta den tid det tar, för nu vill jag bara att fossingarna ska bli bra. På bekostnad av kondition och rumpmuskler... Vad jag kan träna i sommar vågar jag inte spekulera kring, men inte löpning i allafall. Jag blev alldeles salig när jag insåg att jag snart kan börja paddla!! Åååh, tänk att inte vara tvungen att känna efter en endaste gång, utan bara köra på och njuta!

Nu ska jag dra i väg till äckelpäckelgymmet i f.d. gymnasiet. Fy bubblan va ostädat det är där! Jag ska försöka motivera mig att dra lite chins. Jag har struntat i dem på sistone och det känns inte alls bra.

Resten av dan ska jag spendera med Oskar å Jenni. Vi har tillsammans med Amanda en klubb som heter Food Addicts 3000! Ikväll blir det laxwraps!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar