torsdag 12 maj 2016

Sorry Zorro! (och skidförsäljning)

Jag glömde ju att tacka Zorrimorran! Han har, med en nästan sjuklig iver, putstat och skött om både tår och fötter sedan i somras! Zorro har också hjälpt mig att vara på gott humör - vem kan va ledsen när man möter en svansviftande lurvboll varje gång man kommer in genom dörren!?

Zorro och Benet.
Man ska aldrig fotografera mot solen, men jag kunde inte låta bli!

Mm, gott med lite vad!


Annars har jag en rolig helg framför mig. Imorgon efter jobbet ska jag shoppa nya kläder, för nu har jag bestämt att jag ska ha en ny garderob. Allt från strumpor till finklänningar! Oujeouje, det ska bli så lajban!
På kvällen blir det klassträff med de andra speciallärarna på min årskurs, de e ett mysigt gäng ska ni veta.
Vore jag en äkta bloggare skulle jag försköna det hela och skriva "sedan blir det pyjamasparty hos Oskar". Verkligheten är den att jag, som enda gäst, ska sova på brorsans soffa i min sovsäck som tål -40 grader. Det låter väl lika fränt som ett pyjamasparty?

På lördagsmorgonen blir det hotellfrulle med en del av mina frukostgalna vänner. Var? På Astor förstås! Resten av dagen ska jag shoppa vidare och kl. 21 blir det Eurovisionskväll i Vörå med några av mina grannar. På söndag ska jag prova alla kläder och stroppa runt i Vörå City.


Annars, är det någon som är sugen på att införskaffa ett par grymma tävlingsskidor av märket Fischer? Efter många om och men har jag valt att sälja mina sprillans nya bräder (årsmodell 2015 och så gott som oanvända). Ett par är vitbottnade skateskidor (182cm), de fungerar allra bäst i våt och grovkornig snö. De andra är ett par klassiska Speedmax som fungerar i slattriga fören och det tredje paret är klisterskidor, klassiska förstås. Längden på de två klassiska är 197 cm och de är beställda för 60 kg. Vikten på den kommande ägaren kan säkert vara något kilogram mer eller mindre, det är ju bara att köra dem genom Skiselectorn vid Mattssons så ser man hur vallaboet ändrar.

Ofta säljer man ju skidor för att man har några par som är bättre, men jag säljer de här för att jag inte kan använda dem och för att jag tycker att de är alltför bra för att ligga å pysa i garaget. Jag tror att det är svårt att hitta bättre skidor än de här, såvida man inte hör till den absoluta eliten. De är färdigt invallade så det är bara att tuta och köra! Sms:a eller ring 050 4682322 om du är intresserad! Jag har många andra skidor till försäljning också, ifall de här inte passar just dig. Ring eller ångra dig förevigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar